Therapie Vlaardingen met therapeut – psycholoog

Als je de eerste keer bij me komt, neem ik de tijd voor je verhaal. Jouw verhaal. Je merkt dat ik je niet alleen de gelegenheid geef het helemaal uit te leggen; ik vraag door, wil sommige zaken beter begrijpen.

Het gaat mij daarbij overigens niet alleen om jouw klacht, je merkt dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gaandeweg dat gesprek vraag ik je wat jouw doel is. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Pijnpunten meteen duidelijk in eerste gesprek

Aan het eind van dat eerste gesprek bij Therapie Vlaardingen geef ik je meteen mijn eerste indruk. In de regel is dat voor mensen een Eye-opener. Op intuïtie, vakkennis en levenservaring ben ik meestal in staat meteen de pijnpunten te vinden. Dat is een pittige noot om het gesprek mee af te sluiten, toch, het is mijn ervaring dat mijn cliënten er meteen mee aan de slag kunnen en we op de tweede afspraak meteen de diepte in kunnen.

Na die eerste sessie gaan we aan de slag. Je merkt dat we naast gesprekken ook echt aan de slag gaan. Met dramatische verbeeldingen, rollenspellen en bijvoorbeeld de klinisch psychologische vragenlijst.

Therapie Vlaardingen – een behandeling op maat

Veel methoden zijn er op gericht je inzicht te geven, bijvoorbeeld door je ander perspectief te geven of te laten ervaren hoe zaken anders kunnen. Dat is een weg van persoonlijke groei. Jij bepaalt de weg. Ik stimuleer je, houd je een spiegel voor, help je inzien wat vaste patronen zijn in je leven.

Zo ontwikkelt zich een behandeling op maat, waarbij ik in- en aanvul wat jij nodig hebt. Je groeit stap voor stap naar een nieuwe situatie. Maar dat niet alleen, je leert ondertussen veel van jezelf en wat je allemaal kunt. Daar heb je nog lang na de behandeling heel veel aan.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Vlaardingen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact Therapie Vlaardingen

Wil je graag vrijblijvend advies of twijfel je of je met jouw klacht hulp kan krijgen? Bel ons dan, je krijgt altijd professioneel advies in jouw situatie. Onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en helpen jou met het vinden van de juiste hulp. Wij kunnen gelijk een afspraak voor je inplannen en zonder wachtlijst.
Neem contact op met 085 4014720.