Coaching in Vlaardingen met therapie

Je komt in je leven een aantal keer op het punt dat je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan.

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Maar wat is de beste keuze? Ik begeleid je bij het maken van bewuste keuzes. Het uitgangspunt bij de begeleiding ben jij en het herstellen van de verbinding met je eigen kracht, talent en kwaliteiten.

Competentiecoaching

Bij competentiecoaching staan werkgerelateerde thema’s en ontwikkelvraagstukken centraal. De aanpak richt zich op het verder ontwikkelen van vaardigheden en houding. We oefenen concreet met nieuw gedrag en vaardigheden aan de hand van individuele training (het intrainen met behulp van simulatieoefeningen en video feedback).

Aanleiding voor competentiecoaching kan bijvoorbeeld ineffectieve beïnvloedingsvaardigheden zijn. In gesprekken ben je bijvoorbeeld te veel aan het woord en word je wel eens verweten dat je ‘drammerig’ bent. Je leert alternatieven en effectief gedrag. De focus ligt op het concreet toepassen van de nieuwe vaardigheden en gedrag in de praktijk.

Individuele stress- en burnout begeleiding

Bij individuele stress- en burnout begeleiding ligt de focus op die situaties en thema’s in jouw leven en werk die energieverlies, spanning en innerlijke conflicten in de hand werken. Er wordt aandacht besteed aan het herstellen van de energiebalans, gericht leren ontspannen in lastige situaties, terugkeer naar werk en het voorkomen van herhaling/terugval.

Contact Therapie Vlaardingen

Wil je graag vrijblijvend advies of twijfel je of je met jouw klacht hulp kan krijgen? Bel ons dan, je krijgt altijd professioneel advies in jouw situatie. Onze medewerkers zijn geschoold in de psychologie en helpen jou met het vinden van de juiste hulp. Wij kunnen gelijk een afspraak voor je inplannen en zonder wachtlijst.
Neem contact op met 085 4014720.